Les activitats que es realitzen al menjador estan dividides en tres franges horaries. De 13:30h. a 14h., de 13:50h. a 14:20h. i de 14:20h. a 15h. que els nens estaran al pati jugant. Els alumnes que ho necessitin podran fer deures i/o estudiar, només ho han de parlar amb les monitores. Les activitats que hi ha a continuació són per la primera i segona franja.

ACTIVITATS PELS ALUMNES DE P3 – P4 – P5

DILLUNS – El Racó del conte, a la Biblioteca de l’escola, amb la narració de diferents contes amb maquillatge o petites representacions teatrals. Els contes que explicarem aquest mes seran: “La gallina dels ous d’or“.

DIMARTS – Cinema digestiu amb la projecció de la película “Trolls“.

Entra en un món meravellós i ple de colors, habitat per uns personatges increïblement divertits i inoblidables, i descobreix la història dels excessivament optimistes Trolls, sempre amb una cançó als llavis, i la dels còmicament pessimistes Bergens, que només són feliços quan tenen a un Troll a l’estómac. Trolls, de DreamWorks, és una comèdia fresca i divertida plena de música, bon cor i increïbles aventures.

DIMECRES – Tallers.

DIJOUS – Psicomotricitat al gimnàs, amb una sèrie de jocs i diferents circuits.

DIVENDRES – Esbarjo Lliure

ACTIVITATS PELS ALUMNES DE 1r. 2n. i 3r.

DILLUNS – Campionat del JOC DE MEMÒRIA

DIMARTS – Esbarjo lliure

DIMECRES – Cinema digestiu amb la projecció de la película “Mascotas“.

En un edifici d’apartaments de Manhattan, la vida de Max com a mascota preferida corre perill quan la seva propietària porta a casa a un altre gos anomenat Duke, amb qui Max aviat té les seves diferències. Però les dues mascotes han de deixar enrere la seva rivalitat quan s’assabenten que un adorable conillet blanc anomenat Snowball està reclutant un exèrcit d’animals domèstics que han estat abandonats, decidits a venjar-se de tots els animals domèstics feliços i dels seus amos.

DIJOUS – Tallers i jocs de taula a l’aula.

DIVENDRES – Esbarjo lliure.

ACTIVITATS PELS ALUMNES DE 4t. 5è. i 6è.

DILLUNS – Campionat del JOC DE MEMÒRIA

DIMARTS – Esbarjo lliure

DIMECRES – Jardineria o Jocs exteriors.

DIJOUS – Cinema digestiu amb la projecció de la pel·licula “El Libro de la Selva”

‘El libro de la Selva’ és una nova epopeia d’acció real sobre Mowgli, un nen a qui cria una rajada de llops. Però Mowgli comprèn que ha de deixar la selva ja que el tigre Shere Khan, que porta les cicatrius de l’Home, promet eliminar el que considera una amenaça. Mowgli es veu obligat a abandonar l’única llar que ha conegut en tota la seva vida i s’embarca en un fascinant viatge d’autodescobriment. Els seus guies són la pantera Bagheera convertida en el seu mentor, i l’ós Baloo, un esperit lliure.
Pel camí, Mowgli es creua amb criatures de la selva que no són molt de fiar que diguem. Entre elles està Kaa, una serp pitó la veu i mirada seductores hipnotitzen Mowgli, i el entabanador Rei Louie, que coacciona al petit perquè li ensenyi el secret de la mortal flor vermella : el foc. El repartiment estel·lar inclou a Lupita Nyong’o que posa la veu a Rakshan, la sobreprotectora mare lloba, i a Giancarlo Esposito, la veu de Aleka el mascle alfa de la manada de llops.

DIVENDRES – Esbarjo lliure