Les activitats que es realitzen al menjador estan dividides en tres franges horaries. De 13:30h. a 14h., de 13:50h. a 14:20h. i de 14:20h. a 15h. que els nens estaran al pati jugant. Els alumnes que ho necessitin podran fer deures i/o estudiar, només ho han de parlar amb les monitores. Les activitats que hi ha a continuació són per la primera i segona franja.

ACTIVITATS PELS ALUMNES DE P3 – P4 – P5

DILLUNS – El Racó del conte, a la Biblioteca de l’escola, amb la narració de diferents contes amb maquillatge o petites representacions teatrals.

DIMARTS – Pati

DIMECRES – Tallers. Aquest mes de maig els mes petits farem un bol amb confeti.

DIJOUS – Psicomotricitat al gimnàs, amb una sèrie de jocs i diferents circuits.

DIVENDRES – Cinema digestiu amb la projecció de la película “Mi amigo el gigante“.

Adaptació del conte de Roald Dahl sobre una nena que s’alia amb la Reina d’Anglaterra i amb un gegant bonàs per impedir una invasió de malvats gegants que es preparen per a menjar-se a tots els nens del país.

ACTIVITATS PELS ALUMNES DE 1r. 2n. i 3r.

DILLUNS – Esbarjo lliure

DIMARTS – Cinema digestiu amb la projecció de la película “Colegas en el bosque 4“.

Quan per una confusió d’identitat tant humans com animals creuen que hi ha un home llop perduda en el Bosc Timberline, l’ex caçador Shaw aprofita l’oportunitat per reobrir la temporada de caça. Shaw va lliure i tots els animals corren perill, així que Boog, Elliot i Mr. Weenie s’hauran d’enfrontar a les seves pors, perseguir el esquiu home llop i tancar la temporada de caça permanentment, abans que Shaw pugui fer-los mal.

DIMECRES – Esbarjo lliure

DIJOUS – Tallers i jocs de taula a l’aula. Aquest mes farem porta llapissos de cartró.

DIVENDRES – VIII Lligueta de FUTBOL de l’Escola Bonavista.

ACTIVITATS PELS ALUMNES DE 4t. 5è. i 6è.

DILLUNS – Esbarjo lliure

DIMARTS – Jardineria o jocs exteriors al pati

DIMECRES – Esbarjo lliure

DIJOUS – Cinema digestiu amb la projecció de la película “La leyenda de Tarzán“.

Ja fa anys que Tarzan va abandonar la jungla africana per portar una vida aburgesada com John Clayton III, Lord Greystoke, amb la seva dona Jane. Però un dia li ofereixen el càrrec d’ambaixador al Congo. En realitat, tot forma part d’un pla ideat per un capità belga, tot i que els responsables de dur-lo a terme no estan preparats per a això.

DIVENDRES – VIII Lligueta de FUTBOL de l’Escola Bonavista.