Les activitats que es realitzen al menjador estan dividides en tres franges horaries. De 13:30h. a 14h., de 13:50h. a 14:20h. i de 14:20h. a 15h. que els nens estaran al pati jugant. Els alumnes que ho necessitin podran fer deures i/o estudiar, només ho han de parlar amb les monitores. Les activitats que hi ha a continuació són per la primera i segona franja.

ACTIVITATS PELS ALUMNES DE P3 – P4 – P5

DILLUNS – Pati

DIMARTS – Cinema digestiu amb la projecció de la película “Campanilla y la leyenda de la béstia“.

Campaneta i el seu grup d’amigues fades entaulen amistat amb un misteriós i enigmàtic animal, al que criden NeverBeast. Per contra, un altre grup de fades, que anomenen escoltes, té l’objectiu de capturar la criatura, ja que ho consideren una amenaça per al conjunt de les fades i tenen por que pugui destruir les seves llars. Tot i que Campaneta confia que mai ho faria, ella i les seves amigues han de unir-se per salvar el seu nou amic.

DIMECRES – Psicomotricitat al gimnàs, amb una sèrie de jocs i diferents circuits.

DIJOUS – Tallers. Aquest mes d’abril farem un drac acordió.

DIVENDRES – El Racó del conte, a la Biblioteca de l’escola, amb la narració de diferents contes amb maquillatge o petites representacions teatrals. Els contes que explicarem aquest mes seran: “La bruixeta ha perdut l’escombra“, “El pirata a l’illa del drac” i “La tortuga pocapoc“.

ACTIVITATS PELS ALUMNES DE 1r. 2n. i 3r.

DILLUNS – Tallers i jocs de taula a l’aula. Aquest mes farem uns DRACS de Sant Jordi amb diferents tècniques.

DIMARTS – Esbarjo lliure

DIMECRES – Cinema digestiu amb la projecció de la película “Vaiana“.

La història es desenvolupa fa dos mil·lennis en unes illes del sud del Pacífic. La protagonista és Vaiana Waialiki, una jove que desitja explorar el món navegant per l’oceà. Ella és l’única filla d’un important capità que pertany a una família amb diverses generacions de marins.

DIJOUS – Esbarjo lliure

DIVENDRES – VIII Lligueta de FUTBOL de l’Escola Bonavista.

ACTIVITATS PELS ALUMNES DE 4t. 5è. i 6è.

DILLUNS – Cinema digestiu amb la projecció de la película “El inventor de juegos“.

Explica la història de la família Drago, una dinastia d’inventors de jocs de la ciutat de Zyl, el bressol dels jocs de taula. La família Drago ha entrat en conflicte amb Morodian, el malvat que de nen treballava mà a mà amb Nicholas Drago, però que creava jocs foscos, jocs que naixien dels seus malsons i que la gent del poble no arribava a entendre. Per aquest motiu, Morodian és expulsat de Zyl i funda la seva pròpia empresa al mateix temps que jura venjar-se.

DIMARTS – Esbarjo lliure

DIMECRES – Tallers i jocs de taula a l’aula.

DIJOUS – Esbarjo lliure

DIVENDRES – VIII Lligueta de FUTBOL de l’Escola Bonavista.