Posem maca l’escola, és una activitat proposada des de l’AMPA que ja fa uns quants anys que estem practicant. L’objectiu és molt clar, arreglar i millorar l’escola en aquells aspectes que com a pares estan a les nostres mans, i un cop més els pares ho han aconseguit.

L’AMPA es posa d’acord amb l’escola per determinar quines necessitats o millores tenen i valoren les que es poden realitzar.

Algunes de les activitats dutes a terme l’any passat van ser: canviar les cortines del teatre, pintar de blanc la façana de la font, posar suro a les aules, netejar l’hort i treure les fulles caigudes de la part de la gespa artificial.

Altres anys es van treure les males herbes del voltant de la porta principal, es van pintar parets perquè els nens poguessin fer activitats, es van repintar les línies del pati i es va posar parquet a l’aula de P3.

Aquesta activitat intentem fer-la dos dissabtes a l’any, un a principi de curs i l’altre a mitjans de curs. Els pares venen el dissabte al matí amb els nens i segons l’activitat poden ajudar als pares, o si son massa petits, algun pare o mare s’encarrega de fer activitats i jocs per els nens.

Fotografies del Posem Maca l’Escola del passat 16 d’abril de 2016.

Fotografies del Posem Maca l’Escola del passat 12 de març de 2016.

Aquí podeu veure unes fotografies del Posem Maca l’Escola 2014.

Aquí podeu veure unes fotografies del Posem Maca l’Escola 2013.