Juntament amb l’empresa Mout-te a l’Escola (www.moutealescola.cat), l’AMPA ofereix un seguit d’activitats esportives amb la idea de que els nens/es en puguin gaudir i siguin un element més de qualitat en la seva formació.


Mou-te

Les activitats començaran el 13 de setembre i acabaran el 31 de maig del 2017. Es necessitaran un mínim de 6 nens/es per les activitats d’un dia i de 9 nens/es per les activitats de dos dies per poder obrir els grups. Els alumnes de P3 començaran al mes d’octubre.

ESPAIS

Els espais on es realitzaran les activitats seran a les pistes poliesportives de l’escola i gimnàs de l’escola. En cas de pluja també s’utilitzarà el porxo situat a l’edifici 2.

DISSABTES ESPORTIUS

Un dissabte al trimestre s’organitzarà en horari de matí unes jornades esportives on els nens i nenes podran practicar diferents esports. La proposta permet que independentment de l’activitat que practiqui pugui tenir l’oportunitat de provar d’altres. Avarca des de P3 fins a 6e. També es poden apuntar aquells nens i nenes que no realitzin alguna de les activitats extraescolars esportives pagant la corresponent quota de la jornada.

FESTES

Dos cops a l’any abans de les festes de Nadal i abans d’acabar el curs es farà un espectacle on els pares podran gaudir del que han après els seus fills/es durant el curs.


FUTBOL SALA

Iniciem als nens i nenes en la pràctica d’aquest esport  d’equip. El futbol sala ens permet transmetre tots aquells valors referents a l’esperit de grup. Amb els grups de primària es té previst realitzar alguns partits amistosos amb nens i nenes d’altres escoles com a activitat formativa i no competitiva.

ELS PARTITS

Per tal de poder posar en practica els coneixements dels jugadors d’aquest esport, farem un seguit de partits durant el curs contra altres equips.

Els jugadors de 1er, 2on, 3er, 4rt, 5è i 6è, si volen (en cap cas obligatori), tindran la possibilitat de participar en la lliga del consell esportiu de Sabadell. Per poder competir al consell esportiu de Sabadell, es necessari pagar les fitxes i arbitratges. Aquest import anirà apart de la quota mensual per fer l’activitat.  Amb els pares dels nens interessats,  es farà un reunió per tal de comentar el preu i com fer el pagament en el consell esportiu de Sabadell.

Els jugadors de P4 i P5 i els que no s’apuntin al consell esportiu de Sabadell, també farem alguns partits durant el curs. En aquest cas, es comunicarà als jugadors el dia del partit. Aquests partits no tindran cap cost pels jugadors.


BALL / AERÒBIC

S’iniciarà als nens i nenes en la pràctica d’aquesta activitat física. Els nens i nenes podran desenvolupar la seva imaginació i ritme mitjançant coreografies i balls divertidíssims, amb músiques “marxoses”  tot desenvolupant les seves habilitats motrius.


PATINATGE INLINE

S’iniciarà als nens i nenes a la pràctiva d’aquest esport, les classes es basen en multitud d’exercicis que combinen joc i aprenentatge, practicant el patinatge eslàlom, velocitat, desens, etc… Els objectius serán aconseguir la tècnica necessària amb el patinatge inline per tal de poder patinar amb total seguretat.