Els dies 26, 27 i 28 d’octubre es faran les colònies anuals de l’Escola i ja tenim el lloc, serà a la Casa de Colònies DOM BOSCO a Castellnou de Bages.

Durant aquests dies anirem penjant les fotografíes que ens enviïn la direcció de l’escola i els professors. Per tal de tenir un bona organització actualitzarem la pàgina web 3 vegades al dia (Matí a les 9h., migdia a les 14h. i al vespre a les 20h.)

logo

Immersa en el silenci de la migdiada i desperta des de la matinada, envoltada de frondosos boscos de pi, alzina i roure, banyada d’aire pur i ambient relaxant, la Casa de Colònies Don Bosco espera amb entusiasme els sues visitants. Des de que arribes, aquest indret promet estimulants experiències lluny de l’asfalt… Passejos inoblidables pels seus bellíssims paratges… Generoses vistes al camp…

colonies

És l’entrada perfecta a un món diferent on s’aconsegueix una recerca interior enmig la immensitat del paisatge. Les activitats que proposem estan pensades per aquells a qui els hi agrada la vida a l’aire lliure i un contacte íntim amb la natura. Tots els programes són a mida i personalitzats, fent que la vostra estada esdevingui un moment inoblidable. La Casa de Colònies Dom Bosco, juntament amb l’Ajuntament, l’església de Sant Andreu d’estil romànic llombard del segle XI i l’antiga rectoria, conformen la totalitat del nucli antic de Castellnou de Bages. Cal Noi Xic, Cal Mesures, Cal Fuster, l’Ajuntament vell, Ca la Rosa, Cal Panxeta i l’Hostal conformen totes les instal·lacions de la Casa.

Podeu trobar més informació a la seva pàgina web a www.castellnou.org