Aquí teniu una sèrie de pàgines d’internet on podreu trobar diferents plans per a realitzar amb els vostres fills, des de sortides de cap de setmana, passant per espectàcles de teatre, música i teatre, o bé jocs, manualitats i dibuixos per pintar. Si ho desitgeu ens podeu enviar les vostres propostes.

www.edu365.cat/infantil – L’edu365 és el portal del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya adreçat a l’alumnat de les escoles i instituts del país i les seves famílies, tot i que qualsevol usuari pot fer ús dels recursos que hi apareixen.

www.festacatalunya.cat – Un portal web on es mostres moltes activitats que es van realitzant a Catalunya. Classificat per pobles i ciutats, fires, turism cultural, esport i aventura, hi trobareu l’apartat OCI EN FAMÍLIA que s’adapta al nostra perfil.

www.petitexplorador.com – El Petit Explorador és un mitjà de comunicació on-line orientat a donar recolzament en l’educació i en l’oci a totes aquelles persones que conviuen amb nens.

www.sortirambnens.com – L’agenda setmanal d’activitats familiar més completa de Catalunya! Excursions, fires i festes, parcs d’atraccions, activitats per fer a casa i consells d’alimentació, de psicología dels pares, remeis naturals i d’altres.

www.mediometro.com – Entra i passa-t’ho bé amb els diferents recursos per a la diversió, entreteniment i aprenentatge dels nens i nenes.

www.quierodibujos.com – Portal infantil amb una col.lecció de dibuixos per pintar, làmines retallables, personatges de dibuixos animats i jocs de pintar.

www.cuentocuentos.net – Aquí trobaràs un llistat dels últims contes infantils amb català. També trobaràs poesies i d’altres activitats que t’ajudaran a la formació dels teus fills.

www.boolino.com– La idea i la raó de ser de “boolino” es basen en un fet tan simple com aclaparador: crear enllaços emocionals amb els llibres i fomentar l’hàbit de lectura a una edat primerenca, millorar la comprensió lectora que afecta positivament a la capacitat d’aprenentatge.

www.bibgirona.net – Jocs d’internet en català o castellà, catalogats segons cicles.

www.friv.com – Selecció de jocs d’internet.

www.quedelibros.com – Busques llibres digitals o ebooks? Descobreix un gran grup d’amics amb els que compartir i intercanviar opinions, ressenyes, crítiques i altres lectures en línia.