L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola Bonavista és una entitat en la que s’integren voluntàriament els pares i mares dels alumnes del nostre centre escolar. Una entitat per a la participació i col.laboració en el funcionament del centre educatiu a través dels òrgans que conté: la presidència i la junta directiva de l’associació.

Participar-hi consisteix en corresponsabilitzar-se en les tasques col·lectives, suggerir idees i  interessar-se en aquells aspectes de l’educació que afecten als nostres fills i filles. Tenir una informació i una formació per opinar amb coneixement de causa no és la finalitat, és un mitjà per arribar-hi. La finalitat consisteix en aconseguir un sistema educatiu de millor qualitat que prepari els nostres fills i filles per a la vida, amb la nostra ajuda.

L’AMPA SOM TOTS ELS PARES I MARES DE L’ESCOLA!

Els pares i mares tenim una responsabilitat important que no podem deixar de banda en cap moment: interessar-nos pel procés educatiu dels nostres fills.

COM HI PODEM PARTICIPAR?

Normalment, tret de mesos que pugui canviar, l’últim dimecres de cada mes ens reunim a les 21h a la mateixa escola. D’aquesta manera ens podem informar i podem participar de les activitats i debats, així com la gestió del centre.